Algemeen

Lente trends voor kids in 2020

Wat is dat toch genieten als je die vrolijke kleuren en prints weer voorbij ziet komen. Het weer wil nog niet echt meewerken, maar jullie hebben toch ook al zin in de lente. De kledingtrends nemen je vast mee, ter inspiratie #passie.

Vooral de wat fellere en krachtige kleuren, lekker opvallen mag.

De lentetrends van dit voorjaar zijn op en top meisjeskleding. Veel details, ruffles die zowel stoer als schattig gedragen kunnen worden. Ook de bijpassende accessoires mogen niet ontbreken.

Ruiten is ook trendy. In onze collectie zie je de ruit ook terugkomen in bijvoorbeeld een broek. Goed tecombineren met een trendy t-shirt of top, met een gaaf jack erop, maakt het helemaal af.

Flower Power ook in de trend terug te zien.  De kleuren worden lichter en de prints vrolijker en sprekender. Pasteltinten zie je in deze trend goed naar voren komen. Zo ook terug te zien in de jurkjes met Leopard prints.

Opvallende Prints: Ook zie je Jumpsuits, Dieren printen en Meisjespakken

Niet weg te denken uit jullie kast zijn deze items.

De broekentrend van deze lente /zomer is een hippe driekwart broek die heerlijk zit en draagt als een rok. #deCulotte

De Flared pants zien we deze lente/zomer volop. In allerlei varianten.

Stoer jongensachtig

We zien niet alleen witte en blauwe strepen en printjes. Je ziet blauw in verschillende tinten en schakeringen; van donkerblauw tot marineblauw of richting blauwgrijs. In combinatie met all over printjes met dieren uit de oceaan. Ook de polo’s komen volop terug voor de jongens.

Team Banjers en Kanjers

SONY DSC
Terug naar overzicht

Geef een antwoord