Algemeen

Kinderkleding online kopen, waarom gewoon doen ?

Banjers en Kanjers is vanuit onze passie ontstaan. Want voor kinderen willen we toch altijd iets nieuws kopen, als je dat dan vanaf je keukentafel kan doen, waarom niet?.

Vaak hoor je dan dat mensen benieuwd zijn hoe iets staat of hoe het valt. Ook daar spelen we op in, door de kleding te passen bij onze eigen kids en dit op de site te vermelden. Dan kun je rekening houden welke maat je kiest, ook zullen we bij bijvoorbeeld jurkjes lengte maten opgeven, hoe makkelijk is dat ?. Je meet het jurkje uit jullie eigen kledingkast en vergelijkt deze met de maat op de site. Makkelijker kan toch niet.

Alle items worden gekozen vanuit de trends die op dit moment voor lente 2020 bij de groothandels hangen. Populaire items zullen aangevuld worden, maar we houden van een snelle, wisselende collectie zodat alle trends voorbij komen en er voor allemaal keus is.

Jullie kast hangt toch ook vol met allemaal leuke items, maar iets erbij kan altijd toch ? De foto’s geven een sfeerimpressie van de items die we nu hebben. Deze houden we up to date en zullen iedere collectie aangepast worden.

Wat zijn nou eigenlijk de trends van dit voorjaar?

Preppy girlslook. Op en top meisjeskleding, compleet met rushes en girly details met toch ook stoere of sportieve details als tegenhanger. Denk aan frivole rokjes, gecombineerd met een stoer shirtje en sportieve kniekousen. Netjes, soms stoer en toch weer meisjesachtig. Naast sportieve kniekousen, leuke haarbanden, baretten en leuke petjes zien we ook veel kraagjes met weer een leuk, opvallend detail op de kraag. Dat maakt niet alleen de kraag speciaal, maar het maakt je outfit juist net even een ‘tikkie’ anders. We love details!

Dierenprints, nog nooit zoveel prints in de collectie gezien. Dierenprints kun je met veel dingen combineren, zowel netjes als sportief. Prints mogen in ieder zijn kast terugkomen.

#We love shopping en delen dat met jullie door onze webshop.

Meet you soon!

Terug naar overzicht

Geef een antwoord