Algemeen

Hoe hebben wij inspiratie opgedaan ?

#Inspiratie# Moodboards# The start off

Daar begon het allemaal mee, inspiratie opdoen voor ons logo.

Waar haal je inspiratie vandaan? Zoals jullie in onze eerste blog hebben kunnen lezen is deze site ontstaan vanuit onze passie voor kinderen, mode en bezig zijn met retail. Maar waar beginnen we nu? Dat was de grote vraag.

“GEWOON DOEN, is ons motto. En van hieruit is dit alles ontstaan en zetten we dit voort. Doen en proberen”

Dit zullen meer mensen zich afvragen die zelf iets willen opzetten. Je begint je zoektocht, gaat gesprekken aan en denkt dat je dan al aardig op weg bent. Nou op weg ben je zeker, maar dan begint het avontuur pas. Er komt zoveel bij kijken, ineens moet je toch verstand hebben van SEO. Eens van gehoord, maar ver van ons bed show. Al snel ga je inlezen en ga je puzzelen en voor je het weet ben je uren verder en begint er een klein lichtje te branden. Het wiel uitvinden in onze technologische wereld valt niet altijd mee.

Om dan maar eens ‘ouderwets’ een moodboard te gaan maken van onze eigen inspiraties, kleuren, ideeën, noem maar op. Vanuit deze moodboards heeft de ontwerper, dit vrolijk sprekende logo voor ons ontwikkeld. De eerste stap is er, het logo, de kleuren. Dan denk je dan kunnen ze site gaan bouwen.

Ook hier kom je hobbels tegen, want het is zoveel. Uiteindelijk staan we waar we nu staan. Een begin. Want waar we eerst dachten dit is de start, kunnen we nu wel benoemen dat de start van de webshop natuurlijk pas komt als jullie hiervan mogen meegenieten en wij onze passie met jullie kunnen delen. Inspelend op de trends van  de lente hopen we dat jullie net zo enthousiast zijn.

Kennismaken met de mensen achter de webshop, die kans komt zeker, maar daarover meer in een volgend blog. Graag vertellen we jullie later meer.

Inspiratie# moodboards # daar begon ik dit blog mee. En ik eindig ermee door te zeggen, tot een volgend blog

Team Banjers en Kanjers

Terug naar overzicht

Geef een antwoord